ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Μαύρο Κύμινο έλαιο

Μαύρο Κύμινο έλαιο

6.50 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20351117

  Άμεσα Διαθέσιμο   Iσχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων  Προϊόν με σύντομη ημερομηνία λήξης

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI:Nigella Sativa seed oil

Το έλαιο του μαύρου κύμινου εξάγεται από τους σπόρους του φυτού του  Nigella sativa που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ασία. Ένα από τα βασικά συστατικά του σπόρου είναι η θυμοκινόνη , μια ένωση με αντιοξειδωτικές  και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το μαύρο κύμινο βοηθάει τις αλλεργίες , το άσθμα, τους πονοκεφάλους, την υψηλή αρτηριακή πίεση, τις πεπτικές διαταραχές και την ρευματοειδή αρθρίτιδα .Επιπλέον λέγεται ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα , μειώνει τη φλεγμονή και καταπολεμά τις λοιμώξεις. Τέλος χρησιμοποιείται για προβλήματα δέρματος και μαλλιών, όπως η ακμή, τα ξηρά μαλλιά, η ψωρίαση, η λεύκη, η τριχόπτωση, η πιτυρίδα  και το ξηρό δέρμα.

 

Σαπουνι με ελαιο Κανναβης & ελαιο Μαυρου Κυμινου

Υλικά Ελαιόλαδο 200γρ Φοινικοπυρηνέλαιο 125γρ Καρύδα 100γρ Κάνναβη έλαιο (virgin) 50γρ Μαύρο Κύμινο έλαιο 25γρ Απεσταγμένο Νερό 190γρ Καυστική Σόδα 74γρ Πέτιγκρεϊν αιθέριο έλαιο 8γρ Φασκόμηλο...

Σχετικά Προϊόντα