ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Σησαμέλαιο

Σησαμέλαιο

3.00 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 205202807

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI Name: Sesamum Indicum Seed Oil
 
Το σησαμέλαιο παράγεται από το σησάμι. Τις ευεργετικές του ιδιότητες της οφείλει στις λιγνώνες, σησαμίνη και σησαμόλη. Η σησαμίνη αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης Ε. Είναι πλούσιο σε Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Ε και Κ, μέταλλα φλαβονοειδή τα οποία συμβάλλουν στην καλή υγεία τους δέρματος και των μαλλιών. Προλαμβάνονται τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, συσφίγγουν οι δερματικοί πόροι, ενυδατώνει κάθε είδους επιδερμίδα αλλά είναι θαυματουργό για την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Επιπλέον, βοηθά σε δερματικές παθήσεις (πχ. εκζέματα, κνησμός), ανακουφίζει την επιδερμίδα από εγκαύματα, συμπεριλαμβανομένων  ηλιακών εγκαυμάτων. Προλαμβάνει την τριχόπτωση, ενισχύει την ανάπτυξη νέων μαλλιών ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στα άτονα και αφυδατωμένα μαλλιά.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών