ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Αργκάν Έλαιο (Virgin)

Αργκάν Έλαιο (Virgin)

10.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20500517

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI: Argania Spinosa Kernel oil

Το έλαιο Αργκάν (Virgin) αναδεικνύει περισσότερο τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου. Χάρη στο μοναδικό τρόπο παραλαβής του από τους καρπούς του δέντρου, παραμένει πλούσιο σε ενεργά συστατικά. Τα μη σαπωνοποιημένα λιπαρά οξέα που περιέχει, είναι απαραίτητα για την  καλή υγεία και προστασία του δέρματος και των μαλλιών. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως φλαβονοειδή και σαπωνίνες, προστατεύουν από τον ήλιο, την πρόωρη γήρανση και έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση. Η συγκέντρωσή του σε πολυφαινόλες είναι 100 φορές μεγαλύτερη από το απλό έλαιο αργκάν. Ενισχύει τον δερματικό φραγμό, προστατεύοντας το δέρμα από την αφυδάτωση, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αντιγηραντικές, Αντιοξειδωτικές, Επουλωτικές, Μαλακτικές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαριά
ΧΡΗΣΗ ΣΕ : Αντηλιακά, Μαλλιά, Ραγάδες - Ουλές, Ρυτίδες