ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Polysorbate (Tween 20)

2.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20021187

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Polysorbate 20 (TWEEN 20)

INCI: Polysorbate 20

Το polysorbate (TWEEN 20) ανήκει σε μία κατηγορία γαλακωματοποιητών που δημιουργούν σταθερά γαλακτώματα O/W ή W/O. Έχει ως βάση το λαυρικό οξύ που προέρχεται από το έλαιο καρύδας. Χρησιμοποιείται για τη διαλυτοποίηση βιταμινών, ενεργών συστατικών, αιθέριων ελαίων και αρωμάτων. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιφανειοδραστικό σε απορρυπαντικά. Συνήθως χρησιμοποιείται σε ελαφριά έλαια σε αναλογία 1:1.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

Ενυδατικη Κρεμα Προσωπου για ξηρες & ταλαιπωρημενες επιδερμιδες

Υδατική Φάση Αγγουρόνερο 32γρ Γλυκερίνη Φυτική 3γρ Γόμμα Ξανθάνης 0,1γρ Λιπαρή Φάση Avocadin HU 4γρ Καριτέ βούτυρο 4γρ Polysorbate (Tween 20) 2γρ Polawax GP 200 3γρ Τρίτη Φάση Aquaderm...

Γαλακτωμα Καθαρισμου Προσωπου

Υδατική Φάση Χαμομήλι νερό 135γρ Γλυκερίνη Φυτική 5γρ Λιπαρή Φάση Αμυγδαλέλαιο 15γρ Καστορέλαιο 10γρ Χαμομηλέλαιο 8γρ Olivem 1000 14γρ Polysorbate (Tween 20) 8γρ Τρίτη Φάση Αλλαντοΐνη...