ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Μελισσοκέρι λευκό

3.50 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 200210817

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Παράγεται από τους κηρογόνους αδένες των νεαρών μελισσών και το χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν την κυψέλη τους και για να σφραγίζουν τα κελιά της κηρήθρας. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται σαν γαλακτωματοποιητής στην παρασκευή κηραλοιφής καθώς και άλλων φυτικών καλλυντικών (όπως lip balm), λόγω της ικανότητας του να “ενώνει” τα λάδια με το νερό. Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές, επουλωτικές ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή και ελαστική δομή. Δεν έχει ανάμειξη από άλλους κήρους. 

 

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

 

 

Σχετικά Προϊόντα