ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Covasilic 15

8.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 205302517

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI NAME: Silica Dimethyl Silylate

Το Covasilic 15 είναι ένα πηκτικό το οποίο χρησιμοποιείται για την πήξη ελαίων. Είναι κατάλληλο για τη δημιουργία oily serum, ελαιώδη τζελ. Δημιουργεί καθαρά ελαιώδη τζελ στα οποία μπορούν να προστεθούν glitter, πέρλες κτλ. Προτείνεται για την παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ, καλλυντικών για την περιποίηση σώματος και μαλλιών.

Ποσοστό χρήσης: 0.1-30%

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

Scrub για τα χειλη

Υλικά Αμυγδαλέλαιο 18γρ Covasilic 2.50gr Αμύγδαλο κέλυφος τριμμένο 0,2γρ Βιταμίνη Ε 0,5γρ Άρωμα-γεύση της επιλογής μας 5 σταγόνες   Διαδικασία Παρασκευής Αποστειρώνουμε τα σκεύη μας...

Σχετικά Προϊόντα