Αιθέρια Έλαια - FB Σχετικά με εμάς | Αιθέρια Έλαια | Πρώτες ύλες για καλλυντικά και αρώματα
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Σχετικά με εμάς


Aroma Lab

Όταν η φαντασία συναντά την επιστήμη...

Το Aroma Lab δημιουργήθηκε το 2013 για να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία και του ερασιτέχνη που ασχολείται με την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων με α' ύλες καλλυντικών, σαπωνοποιίας και αρωματοποιίας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήρη γκάμα από αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, ανθόνερα, ενεργά συστατικά, γαλακτωματοποιητές, βάσεις σαπουνιού γλυκερίνης, χρώματα και αρωματικά έλαια για σαπούνια καθώς και πλήθος άλλων α' υλών, απαραίτητων για την παρασκευή καλλυντικών, σαπουνιών και αρωμάτων.

Ακόμη προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας διαθέτουμε συσκευασίες καλλυντικών και αρωμάτων, καλούπια για σαπούνια και τον απαραίτητο εργαστηριακό εξοπλισμό για την παρασκευή καλλυντικών.

Συνδυαστικά με τις πρώτες ύλες παρέχουμε, τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες, την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων, μέσω σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια μας από ειδικευμένο προσωπικό.

Η έδρα μας βρίσκεται στο ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου (Βιοτεχνικό Πάρκο Ωραιοκάστρου), στην οδό Λέκκα 3, στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα μας λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, μέσω του e-shop.

Aroma Lab
Λέκκα 3, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 689047
e-mail: [email protected]
website: www.aromalab.gr
facebook: Aromalab