ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Αιθέρια έλαια »  Πατσουλί αιθέριο έλαιο

Πατσουλί αιθέριο έλαιο

4.00 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20350692

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI Name: Pogostemon cablin leaf oil
Το αιθέριο έλαιο πατσουλί είναι αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες και βοηθά στην ανάπτυξη νέων υγιών 
δερματικών κυττάρων. Γι’ αυτό θεωρείται από τα καλύτερα αιθέρια στην καταπολέμηση ρυτίδων και ραγάδων. 
Θεραπεύει τη φλόγωση του δέρματος, τη δερματίτιδα, τα ερυθήματα, το έκζεμα και άλλες δερματικές παθήσεις.
 Δρα ενάντια στην κατακράτηση υγρών, γι’ αυτό περιέχεται σε προϊόντα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Στα μαλλιά 
χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση την λιπαρότητας και της πιτυρίδας και ως μαλακτικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
 σε συνδυασμό με τη λεβάντα, το σανταλόξυλο, το κέδρο, το τριαντάφυλλο, το νερολί, το γιασεμί, το υλάνγκ-υλάνγκ,
 το περγαμόντο, τον γεράνι, το γαρύφαλλο και το λιβάνι. Βασικό συστατικό στην αρωματοποιία. Διαθέτει «βαρύ» άρωμα 
και για πολλούς περίεργο.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αντιγηραντικές, Αντισηπτικές, Αποσμητικές, Αποτοξινωτικές, Απωθητικές, Επουλωτικές, Χαλαρωτικές
ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ανάλογα με τον τύπο): Μπαχαρικά

#DIY ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Φτιάξε τη δική σου κρέμα νύχτας με οξέα φρούτων και δες τη λάμψη της μέρας στο πρόσωπό σου.Τα οξέα φρούτων απολεπίζουν ελαφρώς την επιδερμίδα και βοηθούν στην ανανέωσή της.Μειώνονται σταδιακά οι δυσχρωμίες, λειαίνονται οι ρυτίδες και περιορίζεται...

Σχετικά Προϊόντα