ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Monoi de Tahiti oil

Monoi de Tahiti oil

6.00 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 200202717

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Monoi de Tahiti Oil
 
INCI Name: Cocos nucifera oil, Gardenia tahitensis flower, Tocopherol
 
Aυτό το φυσικό προϊόν ομορφιάς είναι ένα ελαιώδες εκχύλισμα των ανθών του φυτού Tiare μέσα σε λάδι καρύδας. Πρόκειται για ένα πολύτιμο μυστικό ομορφιάς καλά κρυμμένο στα βάθη της πολυνησιακής παράδοσης. Το φυτό Tiare ανήκει στο ίδιο είδος με το γιασεμί. Αποτελεί σύμβολο της Γαλλικής Πολυνησίας και καλλιεργείται σε απομακρυσμένες περιοχές καθώς είναι προστατευόμενο είδος. Στην Πολυνησία χρησιμοποιείται τόσο στην παραδοσιακή κοσμετολογία, όσο και στη φαρμακοποιία. Ο μοναδικός συνδυασμός του εξωτικού εκχυλίσματος των ανθών Tiare με το πολύ θρεπτικό λάδι καρύδας δημιουργούν ένα μεταξένιο και αισθησιακό λάδι ιδανικό για καθημερινές τελετουργίες ομορφιάς. Παρουσιάζει μία πληθώρα ιδιοτήτων, ορισμένες από αυτές είναι η άμεση βαθειά ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενισχύει το φυσικό μαύρισμα και συγχρόνως προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, που δημιουργούν οι ακτίνες του ήλιου. Έχει αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται σε ενυδατικές κρέμες, γαλακτώματα, λαδιά για τα μαλλιά και το σώμα, σε προϊόντα αντηλιακής προστασίας, after-sun, σε κρέμες προστασίας και επανόρθωσης της επιδερμίδας, σε προϊόντα μακιγιάζ, ως βάση για λάδι μασάζ.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αντιγηραντικές, Αντιοξειδωτικές, Επουλωτικές, Καταπραϋντικές, Μαλακτικές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαριά
ΧΡΗΣΗ ΣΕ : Αντηλιακά, Μαλλιά, Ραγάδες - Ουλές, Ρυτίδες

Λαδι Μασαζ για 2

Υλικά Αμυγδαλέλαιο 30γρ Φουντουκέλαιο 15γρ Monoi de Tahiti 5gr Coconut Passion άρωμα 15σταγόνες Υλάνγκ -υλάνγκ αιθέριο έλαιο 10 σταγόνες   Διαδικασία Παρασκευής Αποστειρώνουμε τα σκεύη μας...