ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Κεράσι έλαιο

Κεράσι έλαιο

4.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20530447

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI name: Prunus Avium Seed Oil

Το λάδι αυτό προέρχεται από το κουκούτσι του κερασιού. Είναι ένα από τα πλούσια και θρεπτικά λάδια χωρίς ωστόσο να επιβαρύνει την επιδερμίδα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε καθώς και α, β και γ τοκοφερόλες. Η αυξημένη αντιοξειδωτική του δράση το κατατάσσει στις υψηλές προτιμήσεις των γυναικών για προϊόντα αντιγήρανσης. Παράλληλα συσφίγγει τους πόρους της επιδερμίδας. Η λεπτόρρευστη υφή του, το κάνει κατάλληλο για κάθε είδους επιδερμίδα, αφού απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Είναι όμως απαραίτητο, για τις ώριμες και ξηρές επιδερμίδες. Χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. Λόγω της αφθονίας του σε Ω9 λιπαρά οξέα, περιποιείται τα μαλλιά τα κάνει δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Συγχρόνως, είναι πολύ καλός μαλακτικός παράγοντας  ενυδατώνοντας το τριχωτό της κεφαλής, αντιμετωπίζοντας την πιτυρίδα και την ξηροδερμία.

 Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αντιγηραντικές, Μαλακτικές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ελαφριά
ΧΡΗΣΗ ΣΕ : Ακμή, Μαλλιά, Ρυτίδες

Hair Repair Μασκα Μαλλιων

Υδατική Φάση Αμαμελίδα Νερό 65γρ Λιπαρή Φάση Κεράσι έλαιο 10γρ Καρπούζι έλαιο 6γρ Avocadin HU 4gr Neoquat 6405 7gr Τρίτη Φάση Κερατίνη 3γρ Πρωτεΐνες Μεταξιού 2 γρ Emanon 1 gr ...