ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Βαμβάκι έλαιο

Βαμβάκι έλαιο

3.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20530487

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI: Gossypium Herbaceum Seed Oil

Το έλαιο βαμβακιού περιέχει  βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα Ω-3.Είναι ιδανικό για τα ευαίσθητα δέρματα καθώς βοηθά στην ανακούφιση και υποχώρηση των ερεθισμών και της ερυθρότητας. Επίσης ενισχύει τον φυσικό δερματικό φραγμό ενάντια στα επιβλαβή μικρόβια.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αντιγηραντικές, Επουλωτικές, Καταπραϋντικές, Μαλακτικές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ελαφριά
ΧΡΗΣΗ ΣΕ : Ακμή, Ρυτίδες