ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

SOLUBILISANT LRI (ΔΙΑΛΥΤΟΠΟΙΗΤΗΣ)

6.40 €

συμπεριλαμβανεται φπα 6%

Kωδ.Προϊόντος: 620530167

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Solubilisant LRI (ΔΙΑΛΥΤΟΠΟΙΗΤΗΣ)

INCI: PPG 26 Buteth-26 (and) PEG 40 hydrogenated castor oil (and) Water

To Solubilidant LRI είναι ένας διαλύτης αρωμάτων, αιθέριων ελαίων, βιταμινών και άλλων ελαιωδών συστατικών. Ιδανικό για την παρασκευή αρώματος/κολώνιας χωρίς αλκοόλη ή με ελάχιστη ποσότητα αλκοόλης. Δημιουργεί καθαρά υδατικά διαλύματα, χωρίς κολλώδη υφή. Χρησιμοποιείται ακόμη για καθαριστικές lotion χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Οδηγίες Χρήσης:

  1.  Θερμαίνουμε και ομογενοποιούμε το Solubilisant LRI στους 50°C
  2. Αναμιγνύουμε το Solubilisant LRI με τα ελαιώδη συστατικά (πχ. άρωμα)
  3. Προσθέτουμε το νερό καθώς ανακατεύουμε στην αρχή αργά και έπειτα πιο γρήγορα

Ποσοστό χρήσης: 1-30%

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών