ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Αχιλλέα έλαιο

6.00 €

συμπεριλαμβανεται φπα %

Kωδ.Προϊόντος: 20020497

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αχιλλέα 'Ελαιο
 
INCI Name: Achillea Millefolium (5-10%), Zea Mays (Corn) Oil
 
Το έλαιο Αχιλλέας είναι ένα από τα πιο θεραπευτικά λάδια. Είναι αναπλαστικό, αντιφλεγμονώδες, αντιμικροβιακό, αντισηπτικό, αντιφλογιστικό. Χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών, εγκαυμάτων, κοψιμάτων. Βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος, γι' αυτό χρησιμοποιείται σε κιρσούς, φλεβίτιδα, μώλωπες, κυτταρίτιδα. Χάρη στις αναπλαστικές του ιδιότητες χρησιμοποιείται σε ουλές και ραγάδες. Καταπολεμά δερματικές παθήσεις όπως, εκζέματα, ψωρίαση, ακμή, κηλίδες, πανάδες. Στα μαλλιά ενισχύει το τριχωτό της κεφαλής και προλαμβάνει την τριχόπτωση. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση του γιατί μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία. Να αποφεύγεται η χρήση του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
 
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ: AΚΜΗ, ΑΝΑΓΛΗΤΙΚΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ, ΜΑΛΛΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λιποδιαλυτά

Μασκα Μαλλιων Επανορθωσης και Λαμψης 100ml

Έχουμε την τάση να ταλαιπωρούμε πολύ τα μαλλιά μας. Οι βαφές μαλλιών, ο ξηρός αέρας από το πιστολάκι, το σίδερο και ψαλίδι μαλλιών αλλά και η συχνή χρήση λακ, ζελέ κ.α. είναι μερικές μόνο από τις καθημερινές μας συνήθεις που ξηραίνουν και καταστρέφουν...

Κηραλοιφη για εκζεμα - ψωριαση

Η  ψωρίαση  και το  έκζεμα  (ατοπική δερματίτιδα) είναι δύο συχνές παθήσεις που χαρακτηρίζονται από το κοκκίνισμα, τη φλεγμονή και το ξεφλούδισμα του δέρματος.  Η παρακάτω συνταγή προτείνεται για την ανακούφιση από τον...

Σχετικά Προϊόντα