ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Καροτέλαιο

3.50 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20350367

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI Name: Helianthus Annus Seed Oil & Beta Carotene
 
Το έλαιο του καρότου προέρχεται από την επεξεργασία του καρπού του φυτού Daucus Carota, δηλαδή από το καρότο. To Καροτέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βήτα καροτίνη, σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες Α, B, C, D & E, καθώς και σε λιπαρά οξέα. Για το λόγο αυτό έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες, ενώ μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Πολύ γνωστό για τη χρήση του σε αντηλιακά προϊόντα καθώς και σε after sun (μετά την έκθεση στον ήλιο) προϊόντα, λόγω των αντιοξειδωτικών, επουλωτικών, καταπραϋντικών του ιδιοτήτων. Στα σαπούνια μπορεί να λειτουργήσει και ως χρώμα δίνοντας μια έντονη πορτοκαλί απόχρωση, καθώς είναι μια φυσική χρωστική. Γενικότερα η χρήση του δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5% γιατί μπορεί να «βάψει».
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
 
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ: ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ / ΣΑΚΟΥΛΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λιποδιαλυτά

#DIY Αντηλιακο Γαλακτωμα SPF 20

Το καλοκαίρι πλησιάζει! Οι σκέψεις για ήλιο, θάλασσα, διακοπές, μας ανεβάζουν τη διάθεση και την όρεξη για περισσότερες εξόδους. Ιδιαίτερη έμφαση όμως, πρέπει να δώσουμε στην επιδερμίδα μας προστατεύοντάς την από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου...

Λαδι απο Καροτο, μοναδικος συνδυασμος προστασιας & ενυδατωσης

To λάδι από καρότο το συναντάμε σε δύο μορφές. Η μία μορφή είναι σε αιθέριο έλαιο που προέρχεται από τους σπόρους του καρότου. Στη μορφή αυτή, το λάδι από καρότο, έχει πιο ισχυρές ιδιότητες. Η άλλη μορφή είναι σε ελαιώδες εκχύλισμα σε κάποιο φορέα....

Lip balm με Αντηλιακη Προστασια

Προστατεύουμε τα χείλη μας από τις ακτίνες UVA & UVB και τη φωτογήρανση!   Προτεινόμενη συνταγή: Lip balm καλοκαιρινό 6 Χ 5 ml 8 γρ. Βούτυρο καριτέ 0,65 γρ. Astaplancton 4 γρ. Καροτέλαιο...

Σχετικά Προϊόντα