ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Εκχυλίσματα » Ελαιώδη Εκχυλίσματα »  Ιπποκάστανο έλαιο

Ιπποκάστανο έλαιο

5.00 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20020347

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ιπποκάστανο έλαιο
 
INCI Name:  INCI: Aesculus Hippocastanum (5-10%), Zea Mays (Corn) Oil
 
Το έλαιο ιπποκαστανιάς είναι ένα έλαιο πλούσιο σε φλαβονοειδή, τανίνες και σαπωνίνες προσδίδοντάς του αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση και τόνωση των τριχοειδών αγγείων, ενισχύοντας έτσι στη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Αποτελεί βάλσαμο για όσους υποφέρουν από φλεβίτιδα και ευρυαγγείες, καθώς ανακουφίζει από πόνους στα πόδια, πρηξίματα, αίσθηση καύσου, κνησμό κ.α που οφείλονται στην κακή κυκλοφορία του αίματος. Επειδή τα προβλήματα των αγγείων επιδεινώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προτείνεται συνήθως η προληπτική χρήση του λίγο πριν την έναρξη των ζεστών μηνών, Χρησιμοποιείται επίσης, στην αντιμετώπιση αιμορροΐδων αλλά και σε προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και αντιγήρανσης. 
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ: ΑΝΑΓΛΗΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ / ΣΑΚΟΥΛΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λιποδιαλυτά

Σχετικά Προϊόντα