ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Εκχυλίσματα » Ελαιώδη Εκχυλίσματα »  Φύκια ελαιώδες εκχύλισμα

Φύκια ελαιώδες εκχύλισμα

4.00 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20020627

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 
 
INCI Name: Zea Mays Germ Oil(and) Fucus Vesciculosus Extract
 
Οι θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες των φυκιών είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Φημίζονται για την αντιοξειδωτική και κατά συνέπεια αντιγηραντική τους δράση. Το έλαιο φυκιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται ως αντιγηραντικό συστατικό το οποίο διατηρεί την επιδερμίδα νεανική και  ελαστική. Λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του (περιέχει algal carotenoids και polyphenols), χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης της ακμής και των σοβαρών δερματοπαθειών (έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα κ.ο.κ.). Το έλαιο φυκιών χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε ιώδιο φαίνεται να έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. 
Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρησιμοποιούνται μαζί με εκχύλισμα κισσού και καφεΐνης, ουσίες που την καταπολεμούν. Επίσης συνδυάζονται με άλατα και αιθέρια έλαια, για αποτοξίνωση, χαλάρωση και τόνωση. Το λεμφικό μασάζ με κρέμα ή τζελ φυκιών έχει άριστα αποτελέσματα όχι μόνο στην κυτταρίτιδα αλλά και στην κατακράτηση υγρών. Ο συνδυασμός τους με κισσό θεωρείται ο ιδανικότερος για την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ: ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ / ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΣΥΣΦΙΞΗ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λιποδιαλυτά

Σχετικά Προϊόντα