ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Διάφορες 'Α ύλες καλλυντικών » Διάφορα  »  EMANON HE (ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ)

EMANON HE (ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ)

2.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 6%

Kωδ.Προϊόντος: 620530077

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI: PEG-7 Glyceryl Cocoate

Το ΕΜΑΝΟΝ ΗΕ  είναι ένα προϊόν φυτικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά ως μαλακτικός και ενυδατικός παράγοντας και ως μη-ιονικό επιφανειοδραστικό. Είναι διαλυτό στο νερό και στην αλκοόλη, αυξάνει το ιξώδες του τελικού προϊόντος, χρησιμοποιείται σε σαμπουάν, αφρόλουτρα και ως έκδοχο σε κρέμες, γαλακτώματα κτλ.

Ποσοστό χρήσης: 1%

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

Σαμπουαν αναδομησης με κερατινη & πρωτεϊνες μεταξιου 500ml

Σαμπουάν αναδόμησης με κερατίνη & πρωτεΐνες μεταξιού 500ml Υλικά Υγρή Βάση  200γρ Απεσταγμένο Νερό 245γρ Κερατίνη 25γρ Πρωτεΐνες Μεταξιού 5γρ Emanon HE 5γρ Μαύρη Ορχιδέα Άρωμα 10γρ Optiphen...