ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Σχετικά με εμάςAroma Lab

Όταν η φαντασία συναντά την επιστήμη...


Το Aroma Lab συστεγάζεται με τη Μελισσοκομική Θεσσαλονίκης, εταιρεία που τροφοδοτεί τον μελισσοκόμο από το 2008, με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άσκηση της μελισσοκομίας. Η αγάπη για τη φύση, η τριβή με τα μελισσοκομικά προϊόντα και το μεράκι για δημιουργία έδωσαν το έναυσμα στον Νίκο Μαυρόπουλο και τον Νίκο Παπαδάκη για τη δημιουργία του Aroma Lab.

Το Aroma Lab προμηθεύει τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη που ασχολείται με την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων με α' ύλες καλλυντικών, σαπωνοποιίας και αρωματοποιίας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήρη γκάμα από αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, ανθόνερα, ενεργά συστατικά, γαλακτωματοποιητές, σαπωνόμαζες γλυκερίνης, χρώματα και αρωματικά έλαια για σαπούνια καθώς και πλήθος άλλων α' υλών, απαραίτητων για την παρασκευή καλλυντικών, σαπουνιών και αρωμάτων.

Ακόμη προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας διαθέτουμε συσκευασίες καλλυντικών και αρωμάτων, καλούπια για σαπούνια και τον απαραίτητο εργαστηριακό εξοπλισμό για την παρασκευή καλλυντικών.

Συνδυαστικά με τις πρώτες ύλες παρέχουμε, τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες, την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων, μέσω σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια μας από ειδικευμένο προσωπικό.

Η έδρα μας βρίσκεται στο ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου (Βιοτεχνικό Πάρκο Ωραιοκάστρου), στην οδό Λέκκα 3, στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα μας λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, μέσω του e-shop.Aroma Lab

Λέκκα 3, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

τηλ: 2310 689047

e-mail: [email protected]

website: www.aromalab.gr

facebook: Aromalab