ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Δαφνέλαιο

Δαφνέλαιο

5.50 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20020457

  Άμεσα Διαθέσιμο   Iσχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI Name: Zea Mays (Corn) Germ Oil, Laurus Nobilis Leaf Extract

Το δαφνέλαιο είναι γνωστό για την τονωτική του δράση στα μαλλιά, εξαιτίας της πλούσιας σύνθεσής του σε βιταμίνες Α και Ε, καθώς και σε λιπαρά οξέα.Η βασική του ιδιότητα είναι οτι προστατεύει τη δομή της τρίχας και ταυτόχρονα την ενισχύει, ειδικά όταν πρόκειται για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ιδανικό για προϊόντα περιποίησης μαλλιών, για τριχόπτωση, για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Επουλωτικές, Μαλακτικές, Χαλαρωτικές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ελαφριά
ΧΡΗΣΗ ΣΕ : Ακμή, Μαλλιά, Μασάζ

Σχετικά Προϊόντα