Αιθέρια Έλαια - FB Αντιγήρανση - Orchistem
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Orchistem

14.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20680062

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI: Aqua, Glycerin, Calanthe discolor Extract, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate.

 

Το Orchistem είναι ένα ενεργό συστατικό που προέρχεται από την Ιαπωνική ορχιδέα, ένα είδος ορχιδέας που πήρε την ονομασία της(Calanthe discolor) από την Ελληνική λέξη «κάλος» (kalos) που σημαίνει ομορφιά.

Το Orchistem ενεργοποιεί την επικοινωνία μεταξύ βλαστοκυττάρων που προέρχονται από τον λιπώδη ιστό και των ινοβλαστών για την επανεκκίνηση της αναζωογονητικής τους δραστηριότητας. Το «μυστικό» (το σύνολο των χημικών ενώσεων που εκκρίνει το κύτταρο) είναι ο «μυστικός παράγοντας» για τη βελτίωση αυτής της επικοινωνίας.

 

Το Orchistem:

 

-προσφέρει ανύψωση και βελτίωση του περιγράμματος , επαναπροσδιορίζοντας το «οβάλ» του προσώπου!

-ανύψωση των βλεφάρων, μειώνοντας τη «χαλαρότητά» τους και προσφέροντας πιο «ανοιχτό» βλέμμα!

-βελτιώνει τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα, τη λάμψη και τη φωτεινότητα του δέρματος στο πρόσωπο!

 

Μέτρηση σε in vitro μελέτη αυξητικών παραγόντων με Orchistem έδειξε ότι μετά από 48 ώρες οι παράγοντες διεγείρουν τους ινοβλάστες να συνθέσουν πρωτεΐνες και σε 24 ώρες επίσης αυξάνεται η έκκριση κολλαγόνου(+53%) και ελαστίνης(+81%) με χρήση Orchistem 0,5%.

 

Σε in vivo μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 44 εθελοντές της ηλικιακής ομάδας 45-65 με χαλάρωση του κάτω μέρους του προσώπου και με εφαρμογή δύο φορές την ημέρα για 28 ημέρες με 1,5% Orchistem, μειώθηκε ο όγκος της περιοχής της γνάθου κατά 11% με αποτελέσματα από την 14η ημέρα!

 

Σε in vivo μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 26 εθελοντές της ηλικιακής  ομάδας 40-65 με όλους τους τύπους δέρματος με θαμπό τόνο και σημάδια γήρανσης (βλέφαρα και ρυτίδες γύρω από την οφθαλμική περιοχή) και σε 56 ημέρες με 2% Orchistem με μία εφαρμογή ημερησίως έδειξε 17% περισσότερη σφριγηλότητα,10% περισσότερη ελαστικότητα και 13,7% περισσότερη λάμψη, με αποτέλεσμα να επαναφέρει ένα πιο «ανοιχτό» βλέμμα και μια πιο ανανεωμένη όψη!

 

To Orchistem σε 56 μέρες βοηθά να ανακτήσει την χαμένη φωτεινότητα που είχε το δέρμα πριν από 14 χρόνια κατά 1,75%!

*Η φωτεινότητα αξιολογείται χρησιμοποιώντας μια παράμετρο L, η οποία εκτιμάται ότι μειώνεται κατά 0,12% ετησίως

 

Μελέτη in vivo έδειξε ότι το Orchistem μειώνει τις ρυτίδες κατά 15% σε μόλις 56 ημέρες!

 

Το Orchistem αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης, ανορθώνει και συσφίγγει το δέρμα, καταπολεμά τις ρυτίδες και δίνει μια λαμπερή όψη.

 

Ποσοστό χρήσης 2%

Υδατοδιαλυτό

Αντιγηραντικο Κρεμοτζελ με Βλαστοκυταρρα Ορχιδεας

Πρώτη φάση Αγγούρι νερό (ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ) ή απεσταγμένο νερό    46 gr  Polyaquol 2w    2,5 gr Δεύτερη φάση Orchistem    1 gr Geogard 221    0,5...