ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Χαμομηλέλαιο

4.00 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20020257

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χαμομηλέλαιο
 
INCI Name: Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Oil (and) Chamomilla Recutita(Marticaria) Flower Extract
 
Ελαιώδες εκχύλισμα των ανθών του χαμομηλιού. Έχει καταπραϋντικές, ηρεμιστικές, μαλακτικές, αναπλαστικές, καθαριστικές, αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ανακουφίζει άμεσα από κνησμό, δερματικές παθήσεις, αλλεργίες, ακμή. Ιδανικό λάδι για τη βρεφική περιποίηση, ιδιαίτερα απαλό με την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, αλλά και ανακουφιστικό σε κοιλιακούς πόνους. Χαλαρώνει τους κουρασμένους μύες, ενυδατώνει την επιδερμίδα, περιποιείται κάθε είδους δέρμα προσφέροντας ενυδάτωση, επαναφέροντας τη χαμένη ελαστικότητα.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
 
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ: AΚΜΗ, ΑΝΑΓΛΗΤΙΚΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ, ΜΑΛΛΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λιποδιαλυτά

Σχετικά Προϊόντα