Αιθέρια Έλαια - FB Luxurious blend Οils ( Πολυτελή Μείγματα Ελαίων) - Akojoy Dakarai Luxurious Blend Oil
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Akojoy Dakarai Luxurious Blend Oil

8.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20011986

  Άμεσα Διαθέσιμο  Προϊόν με σύντομη ημερομηνία λήξης

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Akojoy Dakarai Luxurious Blend Oil

INCI Name: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Trichilia Emetica Seed Butter

Περιέχει: Έλαιο Κενταύριο, Έλαιο Mafura, Έλαιο Αμυγδάλου

Το Akojoy Dakarai είναι πολυτελές μείγμα φυτικών ελαίων, το οποίο περιέχει έλαιο αμυγδάλου, έλαιο κενταύριου και έλαιο Mafura. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός ελαίων, προσφέρει την απαλότητα του αμυγδαλέλαιου εμπλουτισμένη με έλαιο κενταύριου, που βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος, και έλαιο Mafura, που έχει εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για την επούλωση και επανόρθωση του δέρματος, και σε λινολεϊκό οξύ, που κάνει τον φραγμό του δέρματος πιο ισχυρό. Έτσι, το Akojoy Dakarai προστατεύει και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για χρήση σε προϊόντα ευαίσθητης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, σε πρόσωπο και σώμα.

Προτείνεται ακόμη για την περιποίηση μαλλιών καθώς ενυδατώνει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ κάνει τα μαλλιά πιο απαλά και δυνατά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή με την προσθήκη ενεργού συστατικού, αιθέριου ελαίου ή αρώματος. Στις φόρμουλες χρησιμοποιείται στη λιπαρή φάση, αναβαθμίζοντας το τελικό προϊόν καθώς ενισχύει τις ιδιότητες των υπόλοιπων συστατικών.

Για χρήση σε φόρμουλα προτείνεται στα παρακάτω ποσοστά:

hair care: 0,5 – 2,5 %

face care: 1 – 10 %

body care: 0,5 – 5 %

make-up: 0,5 – 2 %