Αιθέρια Έλαια - FB Luxurious blend Οils ( Πολυτελή Μείγματα Ελαίων) - Akojoy Hygge Luxurious Blend Oil
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Akojoy Hygge Luxurious Blend Oil

8.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20012014

  Άμεσα Διαθέσιμο  Προϊόν με σύντομη ημερομηνία λήξης

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Akojoy Hygge Luxurious Blend Oil

INCI Name: Citrullus Lanatus Seed Oil, Actinidia Chinensis Seed Oil, Cucumis Sativus Seed Oil

Περιέχει: Έλαιο Ακτινίδιο, Έλαιο Αγγούρι, Έλαιο Καρπούζι

Το Akojoy Hygge, συνδυάζει αποτελεσματικά το έλαιο καρπουζιού με το έλαιο από ακτινίδιο και έλαιο από αγγούρι, δίνοντάς μας ένα πολυτελές μείγμα ελαίων ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες. Αυτό το ελαφρύ μείγμα μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα και να αναπληρώσει τα φυσικά του έλαια, ενώ διατηρεί ισορροπημένα τα επίπεδα σμήγματος. Το λάδι καρπουζιού απορροφάται εύκολα και έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το έλαιο ακτινιδίου καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει το κοκκίνισμα. Το λάδι αγγουριού ενισχύει τον φραγμό του δέρματος. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός αφήνει το δέρμα απαλό,  λαμπερό, αυξάνοντας την ελαστικότητά του, καθώς είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και διαθέτει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες. Μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα πριν από το πλύσιμο του προσώπου και το δέρμα το αισθάνεστε αμέσως λιγότερο λιπαρό με συνέπεια μείωση των φραγμένων πόρων.

Ακόμη το Akojoy Hygge ενυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα δυνατά και λαμπερά μαλλιά. Στα λεπτά μαλλιά δίνει λάμψη και φρεσκάδα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του φριζαρίσματος και για μη λιπαρό φινίρισμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή με την προσθήκη ενεργού συστατικού, αιθέριου ελαίου ή αρώματος. Στις φόρμουλες χρησιμοποιείται στη λιπαρή φάση, αναβαθμίζοντας το τελικό προϊόν καθώς ενισχύει τις ιδιότητες των υπόλοιπων συστατικών.

Για χρήση σε φόρμουλα προτείνεται στα παρακάτω ποσοστά:

hair care: 0,5 – 2,5 %

face care: 1 – 5 %

body care: 0,5 – 10 %

make-up: 0,5 – 2 %